HR/ENG
EUROPSKA UNIJA
Zajedno do fondova EU
Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog socijalnog fonda.

048/624-476

„Stručno osposobljavanje i usavršavanje zavarivača plinom i elektrozavarivača“

Projekt „Stručno osposobljavanje i usavršavanje zavarivača plinom i elektrozavarivača“ odobren je u sklopu IPA IV komponente Razvoj ljudskih potencijala u okviru natječaja „Jačanje kapaciteta ustanova za obrazovanje odraslih“.

Nositelj projekta je  Obrtničko učilište POUKA, partneri su Marvin d.o.o. iz Koprivnice, Rasco d.o.o. iz Kalinovca, S.C. Savjetovanje i usluge iz Križevaca, a suradnik Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Križevci.

Ciljevi projekta: unaprjeđenje znanja i vještina zavarivača u svrhu aktivnog traženja zaposlenja i/ili povećanja profesionalnih mogućnosti te poboljšanje materijalnih kapaciteta Učilišta i partnera uvođenjem suvremenih nastavnih sredstava i pomagala.

Ciljna skupina: nezaposlene osobe sa završenom srednjom stručnom spremom te zaposleni zavarivači kojima je potrebno dodatno usavršavanje i atestiranje.

Projektne aktivnosti: kreiranje posebnih prilagođenih programa za elektrozavarivače i zavarivače plinom, stručno osposobljavanje nezaposlenih osoba i zaposlenih zavarivača, atestiranje zavarivača, nabavu opreme za zavarivanje, tečaj njemačkog jezika.

Vrijednost projekta je 70.945,92 € od čega je 63.957,75 € bespovratnih sredstava, tj. 90,15%

Provedba projekta i navedenih aktivnosti: od 24. prosinca 2013. i trajala je 12 mjeseci.

www.strukturnifondovi.hr

http://www.esf.hr