HR/ENG
EUROPSKA UNIJA
Zajedno do fondova EU
Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog socijalnog fonda.

048/624-476

UPIS U ONLINE PROGRAM USAVRŠAVANJA ZA POSLOVE VODITELJA/ICE ZA IZRADU I PROVEDBU EU PROJEKATA

Novosti, 31.3.2020.

S obzirom na nove okolnosti zbog epidemije korona virusa našli smo se u situaciji da većina zaposlenika radi od kuće i/ili smanjenim kapacitetom. Nismo više u mogućnosti družiti se i ostvarivati socijalne kontakte na koje smo navikli. Kako biste ipak iskoristili dodatno slobodno vrijeme, možda je prilika uključiti se u neki program obrazovanja i steći nova znanja i vještine za koje možda nikad prije niste imali vremena.

Iz tog razloga odlučili smo formirati novu  grupu polaznika voditelja za izradu i provedbu EU projekata koja će se zbog novonastale situacije provoditi online, putem alata Skype/Zoom ili sličnih alata i elektroničke pošte.

Program usavršavanja je verificiran od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja i provodi se u trajanju od 156 sati (80 sati teorijske nastave i 76 sati vježbi). Ovo je jedini program sustavnog učenja kojim se stječu kompetencije za izradu i provedbu projekata (upravljanje projektnim ciklusom, logička matrica, planiranje aktivnosti i pisanje prijavnice, izrada proračuna projekta, implementacija, monitoring, izvještavanje, studija izvedivosti i analiza troškova i koristi).

Predavači koji sudjeluju u programu su vrsni stručnjaci u tom području, a polaznici kroz nastavu i vježbe stječu vještine potrebne za samostalno vođenja projekata te na kraju izrađuju projektni prijedlog (sažetak projekta, logičku matricu i proračun) kao završni rad.

Online nastava održavat će se 3 puta tjedno po 4 školska sata u poslijepodnevnim satima, a polaznici moraju osigurati vlastito računalo te stabilnu internetsku vezu. O točnim terminima održavanja nastave polaznike ćemo informirati nakon formiranja grupe.

Cijena po polazniku: na upit
Rok za prijavu: 14. travnja 2020.
Planirano trajanje nastave: 20. travnja 2020. – 10. srpnja 2020.

Više informacija o programu te dokumentaciji potrebnoj za upis možete pronaći na sljedećem linku: https://ou-pouka.hr/programi/ekonomija-trgovina-i-poslovna-administracija/program-usavrsavanja-za-poslove-voditeljaice-za-izradu-i-provedbu-eu-projekata/