HR/ENG
EUROPSKA UNIJA
Zajedno do fondova EU
Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog socijalnog fonda.

048/624-476

ZAVRŠNA PROVJERA POLAZNIKA 1. CIKLUSA OSPOSOBLJAVANJA ZA ELEKTROZAVARIVAČE

Novosti, 11.6.2014.

 

 

 

 

 

 

Prva grupa polaznika osposobljavanja za elektrozavarivače uspješno je položila završnu provjeru stečenih znanja i vještina.

Prvi ciklus osposobljavanja pohađalo je ukupno 13 polaznika s područja Koprivničko-križevačke županije. Nakon odslušane stručno-teorijske nastave, polaznici su odradili praktičnu nastavu kod partnera u projektu Marvina d.o.o. iz Koprivnice, Rasca d.o.o. iz Kalinovca i S.C. savjetovanja i usluga iz Križevaca.

Po uspješnom završetku programa polaznici su pristupili završnoj provjeri koja je obuhvaćala provjeru stečenih vještina, a održala se 22. svibnja 2014. u prostorima S.C. savjetovanja i usluga u Križevcima. Provjera stručno-teorijskih sadržaja održala se u prostorima Obrtničkog učilišta POUKA 26. svibnja 2014.

Polaznicima koji su uspješno položili završnu provjeru bit će izdane potvrde o završenom osposobljavanju, a novostečena znanja i vještine nezaposlenima će povećati mogućnost zaposlenja. Zaposleni polaznici će stečene kompetencije moći primijeniti na svojim radnim mjestima te na taj način unaprijediti poslovanje poduzeća u kojima rade.

Osposobljavanje za elektrozavarivače se provodi u okviru projekta „Stručno osposobljavanje i usavršavanje zavarivača plinom i elektrozavarivača“ koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a besplatno je za sve polaznike.
Trenutno je u tijeku praktična nastava za polaznike 2. ciklusa te stručno-teorijska nastava za polaznike 3. ciklusa osposobljavanja.

Najbolji kandidati iz svih ciklusa imat će mogućnost polagati atest za određene postupke zavarivanje te pohađati tečaj njemačkog jezika u struci.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA