HR/ENG
EUROPSKA UNIJA
Zajedno do fondova EU
Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog socijalnog fonda.

048/624-476

USPJEŠNO ZAVRŠEN PROGRAM OBRAZOVANJA WEB PROGRAMIRANJE

Novosti, 9.1.2024.

Ponosno objavljujemo da je sedam polaznika programa obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije Web programiranje uspješno položilo završnu provjeru dana 8. siječnja 2024. godine, u prostorima Obrtničkog učilišta POUKA.

Svi polaznici su pokazali vrlo dobru razinu kompetencija te su s uspjehom završili program koji je trajao 225 sati. Polaznici su u okviru programa stekli sljedeće kompetencije predviđene programom: sudjelovali su u dizajniranju korisničkog sučelja i dizajniranju baze podataka, oblikovali su konceptualno jednostavnu bazu podataka i analizirali podatke; naučili su usporediti i odabrati najpogodniju arhitekturu programskog sustava u odnosu na nekoliko dostupnih rješenja, sudjelovali su u dizajniranju arhitekture web-stranice; kako usporediti i odabrati najpogodnije razvojno okruženje za izradu programskog sustava u odnosu na nekoliko dostupnih rješenja; izrađivali su korisničko sučelje manje razine složenosti; testirali komponente, međusobnu povezanost i funkcionalnost jednostavnog programskog sustava; izrađivali elemente baze podataka i web stranice.

Na završnoj provjeri polaznici su prezentirali izrađene web stranice gdje su pokazali svoju kreativnost te usvojenost nastavnih sadržaja programa. Posebno nas veseli što je ovaj program bio dostupan putem sustava vaučera za zaposlene i nezaposlene osobe, što je omogućilo besplatno sudjelovanje polaznicima. Želimo im puno sreće i uspjeha u budućim poduhvatima te se veselimo njihovim postignućima!

Za sve zainteresirane, veselimo se što možemo najaviti da Obrtničko učilište POUKA planira nove grupe polaznika programa obrazovanja za WEB PROGRAMIRANJE. Nastava započinje u veljači 2024., a prijave traju do 19. siječnja 2024. Sve zaposlene i nezaposlene osobe pozivamo da se na vrijeme prijave kako bi osigurali svoje mjesto za BESPLATNO pohađanje programa. Za više informacija i ponudu koju je potrebno učitati u sustav vaučera slobodno nas kontaktirajte putem e-maila info@ou-pouka.hr ili na broj telefona 048/624-476. Pridružite nam se u ostvarivanju vaših ciljeva i daljnjem širenju znanja!