HR/ENG
EUROPSKA UNIJA
Zajedno do fondova EU
Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog socijalnog fonda.

048/624-476

SVEČANA DODJELA UVJERENJA POLAZNICIMA PROGRAMA OSPOSOBLJAVANJA ZA OBAVLJANJE POSLOVA ELEKTROZAVARIVAČA I PROGRAMA USAVRŠAVANJA ZA VODITELJA ZA IZRADU I PROVEDBU EU PROJEKATA

Novosti, 31.1.2019.

U četvrtak, 31. siječnja 2019. godine u prostorima Obrtničkog učilišta POUKA svečano su dodijeljena Uvjerenja o osposobljavanju  i usavršavanju za dvije grupe polaznika programa osposobljavanja za obavljanje poslova elektrozavarivača i programa usavršavanja za voditelja za izradu i provedbu EU projekata.

Svečanosti su prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić, predsjednica Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Irena Kovačić, predsjednik Upravnog vijeća Obrtničkog učilišta POUKA  Božo Barać, predstojnica HZZ-a Područnog ureda Križevci Vesna Kuterovac, Viša stručna savjetnica za profesionalno informiranje i obrazovanje Mihaela Hrlec, ravnateljica PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije Melita Birčić te ravnateljica Obrtničkog učilišta POUKA Jasmina Sinovec.

Pozdravnu riječ je uputila ravnateljica Obrtničkog učilišta POUKA Jasmina Sinovec, a zatim su se prisutnima obratili predsjednica Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Irena Kovačić te predstojnica HZZ Područnog ureda Križevci Vesna Kuterovac.

U ime Koprivničko-križevačke županije prisutne je pozdravio zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je naglasio važnost cjeloživotnog učenja i zaželio polaznicima sreću u budućem radu te pronalasku posla.

Nakon uvodnoga dijela polaznicima programa podijeljena su Uvjerenja o osposobljavanju i usavršavanju.

Programe je uspješno završilo ukupno šest polaznika programa osposobljavanja za elektrozavarivača u trajanju od 309 sati teorijske i praktične nastave te ukupno devet polaznika programa za usavršavanja za voditelja za izradu i provedbu EU projekata (od kojih je 5 bilo nezaposlenih, a 4 zaposlene osobe) u trajanju  od 156 sati teorijske nastave i vježbi.