HR/ENG
EUROPSKA UNIJA
Zajedno do fondova EU
Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog socijalnog fonda.

048/624-476

POZIV ZA UPIS U PROGRAM OBRAZOVANJA ZA STJECANJE DJELOMIČNE KVALIFIKACIJE ASISTENT ZA UPRAVLJANJE PROJEKTIMA

Novosti, 19.1.2023.

Obrtničko učilište POUKA provodi verificiran program obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije Asistent za upravljanje projektima.

Putem sustava vaučera omogućeno je sufinanciranje programa obrazovanja odraslih (zaposlenih i nezaposlenih osoba) te je program besplatan za polaznike u slučaju odobrenog zahtjeva od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Podnošenje zahtjeva traje nekoliko minuta te je u sustav potrebno učitati životopis, svjedodžbu završene škole te ponudu obrazovne ustanove u kojoj će se program pohađati (možete je zatražiti putem maila info@ou-pouka.hr).

Uvjet za upis u program je minimalno završena četverogodišnja srednja škola, a detaljnije informacije o programu dostupne su na sljedećoj poveznici: https://ou-pouka.hr/programi/programi-za-sustav-vaucera/asistent-za-upravljanje-projektima-dk/

Svakom polazniku nakon uspješno završene završne provjere izdaje se Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje djelomične kvalifikacije Asistent za upravljanje projektima/Asistentica za upravljanje projektima.

Za dodatna pitanja možete nas kontaktirati na broj telefona 048/624-476 ili putem e-maila: info@ou-pouka.hr.