HR/ENG
EUROPSKA UNIJA
Zajedno do fondova EU
Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog socijalnog fonda.

048/624-476

POZIV NA EDUKACIJU “TEHNIKE PRECIZNE POLJOPRIVREDE”

Novosti, 22.9.2022.

Obrtničko učilište POUKA provodi Program stručnog osposobljavanja na temu “Tehnike precizne poljoprivrede” koji je sufinanciran sredstvima iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj.

Program je odobren u okviru natječaja Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, provedba mjere 1 „Prenošenje znanja i aktivnosti informiranja“, podmjere 1.1. „Potpora za strukovno osposobljavanje i aktivnosti stjecanja vještina“, provedbe tipa operacije 1.1.2. „Strukovno osposobljavanje za poljoprivrednike“.

Ukupno će se održati 40 tečajeva, u 10 različitih mjesta na području Koprivničko-križevačke, Virovitičko-podravske i Bjelovarsko-bilogorske županije.

Ciljna skupina su poljoprivrednici upisani u Upisnik poljoprivrednika (kao nositelj/ član, odgovorna osoba ili zaposlenik poljoprivrednog gospodarstva ili obrta ili pravne osobe), proizvođači ratarskih i industrijskih kultura s područja Bjelovarsko-bilogorske županije, Koprivničko-križevačke i Virovitičko-podravske.

Pozivamo sve zainteresirane na edukaciju koja će se održati 29. rujna 2022. s početkom u 16:00 sati u prostorima Obrtničkog učilišta POUKA, Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica.
Edukacija će obuhvatiti sljedeće teme:
1. Uvod u preciznu poljoprivredu
2. Vrste tehnologija u preciznoj poljoprivrednoj proizvodnji i njihova primjena

Predavač: Vladimir Miloš

Sudjelovanje je besplatno za sve polaznike ciljne skupine, a tijekom edukacije bit će osigurana zakuska.

S obzirom na ograničeni broj mjesta, prijaviti se možete putem maila na info@ou-pouka.hr (u prijavi navesti ime i prezime, MIBPG, naziv, telefon i mail) najkasnije do 27. rujna 2022. Dodatne informacije moguće je dobiti na broj telefona 048/624-476.