HR/ENG
EUROPSKA UNIJA
Zajedno do fondova EU
Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog socijalnog fonda.

048/624-476

PISMENA PROVJERA U OKVIRU OSPOSOBLJAVANJA ZA ELEKTROZAVARIVAČE

Novosti, 12.3.2014.

Polaznici programa osposobljavanja za elektrozavarivače, u ponedjeljak, 10. ožujka 2014. pristupili su 1. pismenoj provjeri znanja u okviru stručno-teorijskog dijela nastave.
Osposobljavanje se provodi u okviru projekta „Stručno osposobljavanje i usavršavanje zavarivača plinom i elektrozavarivača“ koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a besplatno je za sve polaznike.
Prvi ciklus osposobljavanja pohađa ukupno 13 polaznika s područja Koprivničko-križevačke županije te su do sada odslušali polovicu nastavnih sati predviđenih u stručno-teorijskom dijelu programa.
Nakon završetka teorijske nastave, polaznici će početkom travnja krenuti na praktičnu nastavu koju će izvoditi partneri u projektu Marvin d.o.o. iz Koprivnice, Rasco d.o.o. iz Kalinovca i S.C. Savjetovanje i usluge iz Križevaca.

U tijeku su prijave za 2. ciklus osposobljavanja za elektrozavarivače.
Pozivamo sve zainteresirane koji udovoljavaju uvjetima natječaja da prijavnicu i traženu dokumentaciju dostave osobno na adresu Obrtničkog učilišta POUKA, Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica najkasnije do 20. ožujka 2014.

Više informacija možete dobiti putem mail adrese info@ou-pouka.hr ili na broj telefona 048/624-476.