HR/ENG
EUROPSKA UNIJA
Zajedno do fondova EU
Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog socijalnog fonda.

048/624-476

ODRŽANA SJEDNICA UPRAVNOG VIJEĆA OBRTNIČKOG UČILIŠTA POUKA

Novosti, 11.12.2019.

U ponedjeljak, 09. prosinca 2019. godine održana je sjednica Upravnog vijeća Obrtničkog učilišta POUKA. Predsjednik Upravnog vijeća g. Božo Barać, okupljenim članovima predstavio je točke dnevnog reda, a ravnateljica Obrtničkog učilišta POUKA gđa Jasmina Sinovec prezentirala je program rada Obrtničkog učilišta POUKA za 2020. godinu.

Na sjednici su razmatrane i aktivnosti koje su se realizirale između dvije sjednice. Jednoglasno je prihvaćen rebalans financijskog proračuna Obrtničkog učilišta POUKA za 2019. godinu za koji su članovi vijeća izrazili veliko zadovoljstvo i pružili podršku da Obrtničko učilište POUKA i dalje nastavi s dobrim i kvalitetnim poslovanjem kao i do sada.

Na sjednici je prihvaćen i financijski proračun te program rada Obrtničkog učilišta POUKA za 2020. godinu. Tijekom 2019. godine u učilištu je osposobljen velik broj polaznika kroz 13 obrazovnih programa što je pokazatelj dobrog i uspješnog rada i na području verificiranih programa. Članovi vijeća upoznati su i s planiranim aktivnostima koje uključuju rad na projektima u suradnji s drugim institucijama kao i rad na verificiranim programima.

Tijekom 2019. godine provodio se neformalni tečaj engleskog jezika, koji je bio besplatan za sve zainteresirane obrtnike i članove njihovih obitelji što se pokazalo kao izvrsna mogućnost za obrtnike koji žele naučiti ili usavršiti znanje stranog jezika. Neformalni program engleskog jezika održat će se i u 2020. godini.