HR/ENG
EUROPSKA UNIJA
Zajedno do fondova EU
Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog socijalnog fonda.

048/624-476

OBRTNIČKO UČILIŠTE POUKA PROVODI OBRAZOVANJE PUTEM VAUČERA ZA OBRAZOVANJE ODRASLIH

Novosti, 7.4.2022.

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i Hrvatski zavod za zapošljavanje započeli su s provedbom obrazovanja odraslih putem sustava vaučera.

Vaučeri će se dodjeljivati za stjecanje zelenih i digitalnih vještina nezaposlenim i zaposlenim osobama sukladno potrebama gospodarstva te će obrazovanje u slučaju pozitivno ocjenjenog zahtjeva biti BESPLATNO za polaznike.

S obzirom na navedeno, Obrtničko učilište POUKA ima otvorene prijave za program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije internetski marketing i brendiranje.

Program će provoditi u ukupnom trajanju od 225 sati, a uvjet za upis u program je minimalno završena četverogodišnja škola.

Početak nastave u okviru programa planiran je 02.05.2022. godine, a dinamika održavanja 2-3 puta tjedno u poslijepodnevnim satima.

Po završetku programa stječe se javna isprava, Uvjerenje o osposobljavanju koje se upisuje u e-radnu knjižicu.

Zahtjev se podnosi putem aplikacije Moj vaučer, a informacije su dostupne na sljedećoj poveznici: https://vauceri.hzz.hr/

Ponudu za program obrazovanja koju je potrebno učitati u sustav možete zatražiti putem e-maila: info@ou-pouka.hr, a dodatne informacije telefonski na broj 048/624-476.

Više obrazovnih programa bit će dostupno uskoro te pozivamo sve zainteresirane da iskoriste priliku za besplatno obrazovanje!