HR/ENG
EUROPSKA UNIJA
Zajedno do fondova EU
Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog socijalnog fonda.

048/624-476

MIRAN OSUŠKO – DOBITNIK NAGRADE MASLAČAK ZNANJA ZA POSTIGNUĆA U UČENJU ODRASLIH OSOBA

Novosti, 25.9.2020.

Državnu nagradu „Maslačak znanja“, koju dodjeljuje Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih za 2020. godinu, dobio je Miran Osuško iz Koprivnice, vlasnik obrta za obradu metala, MWP OBRADA.

Nagrada se dodjeljuje za postignuti uspjeh na području cjeloživotnog obrazovanja. Za dodjelu nagrade ga je kandidiralo Obrtničko učilište POUKA.

Miran Osuško je mladi obrtnik koji može služiti kao primjer drugima kako se kroz cjeloživotno učenje mogu steći nova znanja i vještine i na taj način ući u svijet poduzetništva i uspješno poslovati.
U Obrtničkom učilištu POUKA završio je programe osposobljavanja za zanimanje elektrozavarivač, operater CNC tokarilicom i CNC glodalicom, lakirer metala i program usavršavanja za obavljanje poslova montera solarno toplovodnih sustava.
U Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije položio je majstorski ispit za zanimanje strojobravar i ispit o stručnoj osposobljenosti za zanimanje vulkanizer.

Nagrada „Maslačak znanja“ dodijeljena je na VIII. Međunarodnom andragoškom simpoziju u Vodicama gdje je prikazan promotivni video o Miranovoj životnoj priči, a kojeg možete pogledati putem sljedeće poveznice Video “Maslačak znanja”.