HR/ENG
EUROPSKA UNIJA
Zajedno do fondova EU
Projekt je sufinancirala Europska unija
iz Europskog socijalnog fonda.

048/624-476

DODJELA UVJERENJA ZA POLAZNIKE PROGRAMA OBRAZOVANJA WEB PROGRAMIRANJE I INTERNETSKI MARKETING I BRENDIRANJE

Novosti, 25.4.2023.

U prostorima Obrtničkog učilišta POUKA dana 24.04.2023. dodijeljena su Uvjerenja o osposobljavanju i usavršavanju za polaznike koji su pohađali obrazovne program za stjecanje mikrokvalifikacija Internetski marketing i brendiranje te program Web programiranje.
Predavačica na oba programa bila je dugogodišnja vanjska suradnica Obrtničkog učilišta Pouka Dubravka Jakupec koja je do sada bila nastavnica brojnim obrazovnim skupinama na informatičko-komunikacijskim programima.
Program obrazovanja Internetski marketing i brendiranje proveden je u periodu od 3. studenog 2022. do 22. ožujka 2023. u ukupnom trajanju od 225 sati, od čega je 77 sati vođenog procesa učenja i poučavanja, 84 sati učenja temeljenog na radu te 64 sata samostalnih aktivnosti polaznika.
Kroz program polaznici su naučili razlikovati specifičnosti kanala digitalnog marketinga, pripremiti ključnu informaciju u obliku sažete vijesti koju treba objaviti i/ili dijeliti, izraditi oglas u skladu s različitim kanalima digitalnog marketinga, pratiti učinak oglašavanja te samostalno koristiti suvremene informatičke alate za obradu tablica, teksta i prezentacija
Program obrazovanja Web programiranje proveden je od 01. prosinca 2022. do 31.ožujka 2023. u trajanju od 225 sati, od čega je 45 sati VPUP, 90 sati UTR te 90 sati SAP.
Polaznici su naučili sudjelovati u dizajniranju korisničkog sučelja, usporediti i odabrati najpogodniju arhitekturu programskog sustava u odnosu na nekoliko dostupnih rješenja, sudjelovati u dizajniranju arhitekture web-stranice, izraditi korisničko sučelje manje razine složenosti te izraditi elemente web stranice.
Svi polaznici su uspješno savladali program te su svoja znanja i vještine dokazali na završnim provjerama održanim 29. ožujka, odnosno 06. travnja 2023. godine.
Dodjela uvjerenja bila je završetak zajedničke suradnje i druženja na ovim obrazovnim programima. Polaznicima čestitamo na ustrajnosti i upornosti te se nadamo da će stečene kompetencije koristiti na trenutnim ili budućim radnim mjestima te i nadalje biti pravi primjer cjeloživotnog učenja kroz pohađanje nekih novih obrazovnih programa.